Kam vyrazit na dovolenou

Přehled nejoblíbenějších destinací na dovolenou na podzim a zimu 20/21

Chcete strávit podzim v teple se sluncem a jen pozitivními zprávami a nevíte kam cestovat? Právě pro vás tu máme velký přehled destinací, do kterých lze z České republiky vycestovat a za jakých podmínek.
Nabízíme destinace, které na podzim i v zimě mají krásné počasí s příjemnými teplotami a které vám prodlouží léto. Slunce, relax, koupání v moři a trávení času na čerstvém vzduchu je přesně to, co tělo aktuálně potřebuje. Odpočinek a pročištění myšlenek je to nejcennější, co pro sebe můžeme udělat.

Dominikánská republika

Dominikánská republikalupa

V Dominikánské republice si užijete skvělou dovolenou, spoustu zábavy, průzračné moře a bělostný písek na plážích. Počasí je zde skvělé po celou dobu upršeného a zimního období v České republice.
Dominikánská republika nevyžaduje při vstupu test na koronavirus, ten je potřeba pouze při návratu zpět do České republiky.

Nabídky zájezdů


Maledivy

Maledivylupa

Nádherné malé ostrovy, luxusní resorty, průzračné moře, slunce a teplo lákají na dovolenou právě v průběhu podzimního a zimního období. Na Maledivách je v tuto dobu nádherně a malé ostrovy zaručují klidnou dovolenou, soukromí a skvělý servis.
Na Maledivy je nutné předložit negativní PCR test při příletu a poté znovu při návratu do České republiky. Nic to však nemění na skvěle strávené dovolené.

Nabídky zájezdů


Kanárské ostrovy

Kanárské ostrovylupa

Kanárské ostrovy jsou perfektní destinací, kde strávit jaro v teple a bez dlouhého letu. Na Kanárské ostrovy je nově potřeba mít negativní PCR test. Po návratu do České republiky je test také vyžadován.
Fuerteventura, Lanzarote a Gran Canaria nabízí nádherné nekonečné pláže se zlatavým pískem. Tenerife je naopak ideální pro poznávání hor a divoké přírody. Kanárské ostrovy leží v subtropickém pásu Atlantiku, proto si tady užijete příjemného počasí i na v zimě nebo na jaře.

Nabídky zájezdů

 

Tunisko

Tuniskolupa

Tunisko je na podzim nádherné. Letní teploty, slunce a méně turistů dávají šanci na klidnou dovolenou. Počasí je ideální na koupání i výlety.
Do Tuniska je nově nutné mít také negativní PCR test před odletem.

Nabídky zájezdů

 

Zanzibar

Zanzibarlupa

Zanzibar nabízí dovolenou na bělostných plážích u průzračného oceánu. Je ideální volbou pro relax na pláži.
Na Zanzibar mohou Češi cestovat bez omezení. Při návratu je však vyžadován negativní test nebo karanténa.

Nabídky zájezdů


Turecko

Tureckolupa

Turecko lze navštívit i na jaře, kdy nejsou teploty už tak vysoké, ale stále je pěkné počasí a možnost koupání v teplém moři. Ideální doba je také na výlety a na golf.
Turecko vyžaduje při přéletu negativní test ne starší jak 72 hodin. Test je potřeba také při návratu a je možné ho absolvovat přímo ve Vašem hotelu.

Nabídky zájezdů

 

Egypt

Egyptlupa

Do Egypta se létá po celý rok. V zimě jsou v Egyptě velmi příjemné teploty i na koupání v moři, slunce a málo turistů. Užijete si krásné písečné pláže i podmořský svět.
Při cestě do Egypta je vyžadován negativní PCR test při odletu i návratu.

Nabídky zájezdů


Baleárské ostrovy

Mallorcalupa

Pro vstup na Baleárské ostrovy platí stejné pravidlo jako na Kanárské ostrovy. Je potřeba mít negativní test při vstupu i návratu do České republiky.
Podzim na ostrově Mallorca, Menorka a Ibiza je teplý. Vhodný převážně k výletům, jízdě na kole a poznávání krajiny. Při teplejších dnech je možné i koupání v moři, které má kolem 20 °C.

Nabídky zájezdů

 

Nahoru